Jag blir lite irriterad varje gång jag går och handlar, jag har dessa två matbutiker sitter nästan ihop dörr med dörr där jag går och handlar. Nu har jag fått vanan att först gå in på Lidl och handla allt jag behöver och sedan gå in på ICA för att komplettera listan. Jag kan säga att Lidl har växt så otroligt i mina ögon sista tiden och det är roligt att gå in och handla där, de har utökat med massor med lokala varor från gårdar i Sverige och har lite roligare produkter och märken från andra länder, oftast mycket billigare, men även motsvarigheten för det svenska märket. Aja, det här är ingen reklam eller annons för dem. Hur som, tillbaka till mitt lättretliga humör..
 
Jag har precis gått in och handlat det mesta jag behöver från Lidl, ink. de flesta av mina mejeriprodukter, nötfärs, stort kartong ägg, frukt och grönt och en en grym födelsedagspresent till en 5-åring (En Disney pyssellåda). Det hela slutade på 389 kr, jag gick glad och nöjd ut därifrån med två överfulla matkassar och pyssellådan under armen bort till bilen. Efter det går jag in på ICA för att köpa några få tilläggsartiklar, kommer till kassan och får betala 198 kr!!
Jag tycker det här är helt sjukt, prisskillnaden är så otroligt stort. Jag har aldrig varit snål eller inte köper saker och ting bara för att men det påverkar mitt humör varje gång jag går och handlar på ICA går jag hem med ett halvtomt påse som kostade mer än om jag hade gått till Lidl eller någon av de andra lite billigare matbutikerna.
 
Det är just sådana pengar jag inte gillar att spendera! Jag har inga problem att lägga ut pengar på en specifik sak jag vill ha, men när jag ser att mina pengar försvinner på saker som inte får så mycket för blir jag irriterad. Det är pengar jag kan spara, eller köpa något roligare för istället för att köpa samma produkt för dyrare pengar.
Min snåla sida har talat!
Matbutiker,